Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταεξοπλισμός δοκιμής περιβάλλοντος

Διατρυπημένη αίθουσα iec60598-1 δοκιμής μετάλλων θερμική διπλή περίφραξη απόδειξης έλξης στρώματος παραρτημάτων Δ

Κίνα Pego Electronics (Yi Chun) Company Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Pego Electronics (Yi Chun) Company Limited Πιστοποιήσεις
Τα essais Je viens de recevoir les doigts δ, suis très Je satisfait, γ est très

—— Σχηματισμός ESTI

Η αγαπητή Alice, Οι μηχανές λειτουργούν καλά τώρα. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την υπομονή σας για να λύσετε τα προβλήματά μας και να μας δώσετε τις πολύ χρήσιμες προτάσεις στη διαπραγμάτευση. Πραγματικά μια καλή συνεργασία.

—— TUV Ρηνανία Pvt. ΕΠΕ

Αγαπητή πένα, Εκτιμάμε πραγματικά στην αγορά από την ομάδα Pego για αρκετά έτη, όλα τα προϊόντα έρχονται με την καλή εύκολη λειτουργία ποιότητας amd.

—— Εργαστήρια της LIA που περιορίζονται

Έχω λάβει τα σφυριά άνοιξη, είναι μεγάλα!

—— Ομάδα BSH

Ναι πήραμε τους ελέγχους και τους μηχανικούς μας όπως τους. Ευχαριστίες.

—— Gamma Illumination Pty Ltd

το σφυρί άνοιξη φαίνεται καλό και λειτουργεί το πρόστιμο

—— Συνδετικότητα σίγμα

Αυτό πρόκειται να επιβεβαιώσει ότι η διαταγή ήταν καλά - λαμβανόμενος και όλη είναι στην καλή διαταγή. Μπορώ να σας ευχαριστήσω για την πολύ επαγγελματική υπηρεσία σας. Αυτό είναι μια ευχάριστη συναλλαγή.

—— Ομάδα Gallagher

절연강도 시험기 잘 받았습니다. 빠른 배송에 감사드리며 차후 또 다른 제품구입시 연락드리겠습니다.

—— 유진코퍼레이션에 황동익입니다.

Στέλνω αυτό το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να σας ενημερώσω ότι λαμβάνουμε τα 2 σκάφη με το πιστοποιητικό βαθμολόγησης. Θα επιθυμούσα να σας ευχαριστήσω για την ποιότητα των σκαφών και για την καλή εργασία σας. Δεν μπορώ να περιμένω να συνεργαστώ με σας σε άλλα θέματα.

—— Brandt Γαλλία

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι λειτουργεί πολύ καλά!

—— ΚΑΠ (Ελλάδα)

Είμαι Online Chat Now

Διατρυπημένη αίθουσα iec60598-1 δοκιμής μετάλλων θερμική διπλή περίφραξη απόδειξης έλξης στρώματος παραρτημάτων Δ

Perforated Metal Thermal Test Chamber IEC60598-1 Annex D Double Layer Draught Proof Enclosure
Perforated Metal Thermal Test Chamber IEC60598-1 Annex D Double Layer Draught Proof Enclosure Perforated Metal Thermal Test Chamber IEC60598-1 Annex D Double Layer Draught Proof Enclosure

Μεγάλες Εικόνας :  Διατρυπημένη αίθουσα iec60598-1 δοκιμής μετάλλων θερμική διπλή περίφραξη απόδειξης έλξης στρώματος παραρτημάτων Δ

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: PEGO
Πιστοποίηση: Third-lab calibration certificate
Αριθμό μοντέλου: PG-TML
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: USD4500-USD8000
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κάθε ένας που συσκευάζεται σε μια ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 30 εργάσιμων ημερών
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Πρότυπο: IEC60598.1 παράρτημα Δ Υλικό: διατρυπημένο meta
εφαρμογή: φωτιστικό Εγγύηση: 12 Μήνες
Υψηλό φως:

Περιβάλλοντος θαλάμου δοκιμής

,

Θαλάμου δοκιμής θερμοκρασία υγρασία

Iec60598-1 περίφραξη έλξη-απόδειξης διπλός-στρώματος παραρτημάτων που γίνεται από το διατρυπημένο μέταλλο


1. Εισαγωγή
Η περίφραξη έλξη-απόδειξης σχεδιάζεται σύμφωνα με το παράρτημα Δ. IEC60598.1. Το μέγεθος της περίφραξης έλξη-απόδειξης μπορεί να προσαρμοστεί. Εφαρμόζεται στη θερμική δοκιμή της συσκευής φωτισμού υπό τους όρους της κανονικής λειτουργίας και της ανώμαλης λειτουργίας. Η περίφραξη έλξη-απόδειξης είναι ορθογώνια, με ένα διπλό δέρμα στην κορυφή και στην πλευρά τουλάχιστον τρεις, και με μια στερεά βάση. Τα διπλά δέρματα είναι από διατρυπημένο μέταλλο, χωρισμένο κατά διαστήματα περίπου 150mm χώρια, με τις κανονικές διατρήσεις της διαμέτρου 1mm 2mm, που καταλαμβάνει για 40% ολόκληρης της περιοχής κάθε δέρματος. Στην κορυφή της περίφραξης τοποθέτησε ένα ανώτατο πιάτο ή ένα διαλύσιμο κρεμώντας υποστήριγμα με έναν γάντζο για να καθορίσει τη συσκευή φωτισμού στο ανώτατο όριο. Στο κατώτατο σημείο της πλευράς της περίφραξης θα εγκαταστήσει την τρύπα κολπίσκων με σκοπό τη σύνδεση καλωδίων. Χάριν εγκαταστήστε τη συσκευή φωτισμού, η περίφραξη εξοπλίζει με μια θήκη δειγμάτων, σύμφωνα με τα πρότυπα, ο μαύρος στερεός-πίνακας 2 στρώματος εφαρμόζεται για να καθορίσει τη συσκευή φωτισμού υπό δοκιμή.
 
 

2. Προδιαγραφή

εξωτερική δομή κοχυλιών τη διπλή ορθογώνια δομή στρώματος, που γίνεται κατά 1mm το πιάτο κρύου χάλυβα (μαύρο ματ χρώμα)
Εξωτερικό μέγεθος 2100*2100*2150mm (εξατομικεύσιμος)
Εσωτερικό μέγεθος 1800*1800*2000mm (εξατομικεύσιμος)
Χωρισμένο κατά διαστήματα διάστημα 150mm
Δομή πορτών ενιαίο, διπλό στρώμα (εξωτερικά ανοικτό), 1800mm*800mm
Άνοιγμα ф1mm - ф2mm
Ποσοστό εξαερισμού 40%±0.5%
Τύπος πλαισίων Υλικό φύλλων, σχηματοποίηση αντίκτυπου, να μην έχει επιπτώσεις στο ποσοστό εξαερισμού
Επίστρωμα επιφάνειας μαύρο ματ χρώμα
κοντραπλακέ με το ματ μέγεθος χρωμάτων 2500mm*2500mm*15mm (L*W*Thickness)
Ανώτατος τοποθετώντας πίνακας 600mm*600mm (L*W), που ντύνει με το μαύρο ματ χρώμα
Πιάτο εγκατάστασης 0.6~1.0m (ύψος, διευθετήσιμο), σύνθετος πίνακας με το μαύρο ματ χρώμα, επιτρέπουν κάθετος ή οριζόντιος εγκαθιστούν τη συσκευή φωτισμού, ξύλινος πίνακας: 600*500mm, υιοθετούν την ανύψωση αλουμινίου.
Θερμικές φέτες Φ15X1, ορείχαλκος

 

3. Πιστοποιητικό βαθμολόγησης τρίτος-εργαστηρίων

 Διατρυπημένη αίθουσα iec60598-1 δοκιμής μετάλλων θερμική διπλή περίφραξη απόδειξης έλξης στρώματος παραρτημάτων Δ 0

Περίφραξη έλξη-απόδειξης παραρτημάτων Δ IEC 60598

Οι ακόλουθες συστάσεις αναφέρονται στην κατασκευή και τη χρήση μιας κατάλληλης περίφραξης έλξη-απόδειξης για τις συσκευές φωτισμού, όπως απαιτείται για τις δοκιμές της κανονικής και ανώμαλης λειτουργίας. Οι εναλλακτικές κατασκευές για τα συνημμένα έλξη-απόδειξης είναι κατάλληλες εάν καθορίζεται ότι τα παρόμοια αποτελέσματα λαμβάνονται.

 

1. Η περίφραξη έλξη-απόδειξης είναι ορθογώνια, με ένα διπλό δέρμα στην κορυφή και σε τουλάχιστον τρεις πλευρές, και με μια στερεά βάση. Τα διπλά δέρματα είναι από διατρυπημένο μέταλλο, που χωρίζεται κατά διαστήματα περίπου 150 χιλ. χώρια, με τις κανονικές διατρήσεις 1 χιλ. στη διάμετρο 2 χιλ., που καταλαμβάνει περίπου 40% ολόκληρης της περιοχής κάθε δέρματος.
2. Οι εσωτερικές επιφάνειες είναι χρωματισμένες με ένα ματ χρώμα. Οι τρεις κύριες εσωτερικές διαστάσεις είναι κάθε τουλάχιστον 900 χιλ. Θα υπάρξει μια εκκαθάριση τουλάχιστον 200 χιλ. μεταξύ των εσωτερικών επιφανειών και οποιουδήποτε μέρους της μεγαλύτερης συσκευής φωτισμού για την οποία η περίφραξη σχεδιάζεται.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν πρέπει να εξεταστούν δύο ή περισσότερες συσκευές φωτισμού σε μια μεγάλη περίφραξη, η προσοχή πρέπει να ληφθεί ότι η ακτινοβολία από μια συσκευή φωτισμού δεν μπορεί να έχει επιπτώσεις σε οποιους δήποτε άλλους.

3. Υπάρχει μια εκκαθάριση τουλάχιστον 300 χιλ. επάνω από την κορυφή της περίφραξης και γύρω από τις διατρυπημένες πλευρές. Η περίφραξη είναι σε μια θέση που προστατεύεται όσο το δυνατόν περισσότερο από τις έλξεις και τις ξαφνικές αλλαγές στη θερμοκρασία αέρα προστατεύεται επίσης από τις πηγές ακτινοβόλου θερμότητας.

4. Μια συσκευή φωτισμού υπό δοκιμή τοποθετείται όσο το δυνατόν πιό μακριά από τις έξι εσωτερικές επιφάνειες της περίφραξης. Η συσκευή φωτισμού τοποθετείται (υπό τον όρο των απαιτήσεων των 12.4.1 και των 12.5.1) όπως υπό τους όρους υπηρεσιών.
5. Μια συσκευή φωτισμού για τον άμεσο καθορισμό σε μια οροφή ή έναν τοίχο πρέπει να καθοριστεί σε μια τοποθετώντας επιφάνεια περιλαμβάνοντας έναν πίνακα ξύλου ή ξύλινος-ινών. Ένα άφλεκτο μονώνοντας υλικό χρησιμοποιείται εάν η συσκευή φωτισμού δεν είναι κατάλληλη για σε μια καύσιμη επιφάνεια. Ο πίνακας είναι 15 χιλ. 20 χιλ. σε παχύ, και επεκτείνει περισσότερο από 100 χιλ. (αλλά κατά προτίμηση όχι περισσότερα από 200 χιλ.) πέρα από την κανονική προβολή της λειαμένης περίληψης της συσκευής φωτισμού. Υπάρχει μια εκκαθάριση τουλάχιστον 100 χιλ. μεταξύ του πίνακα και των εσωτερικών επιφανειών της περίφραξης. Ο πίνακας είναι ο χρωματισμένος Μαύρος με ένα ματ μη μεταλλικό χρώμα.
Μια συσκευή φωτισμού για τον γωνιακός-καθορισμό καθορίζεται σε μια γωνία περιλαμβάνοντας δύο πίνακες, κάθε ένας που συμμορφώνεται με τις προηγούμενες απαιτήσεις.
Ένας τρίτος πίνακας απαιτείται εάν η συσκευή φωτισμού πρόκειται να καθοριστεί σε μια κάθετη γωνία αμέσως κάτω από ένα μιμούμενο ανώτατο όριο.
Οι συσκευές φωτισμού δεν θα αναγκάσουν την κοιλότητα για να επιτύχουν τις θερμοκρασίες πιθανές να προκαλέσουν έναν κίνδυνο κινδύνου ή πυρκαγιάς και η συμμόρφωση ελέγχεται από την ακόλουθη δοκιμή.
Οι τοποθετημένες συσκευές φωτισμού τοποθετούνται σε μια κοιλότητα δοκιμής, που αποτελείται από ένα ανασταλμένο ανώτατο όριο, πάνω από το οποίο είναι ένα ορθογώνιο κιβώτιο με τις κάθετες πλευρές και την οριζόντια κορυφή.
Το ανασταλμένο ανώτατο όριο αποτελείται από έναν παχύ πορώδη πίνακα ξύλινος-ινών 12 χιλ., στον οποίο ένα κατάλληλο άνοιγμα έχει γίνει για τη συσκευή φωτισμού. Ο πίνακας ξύλινος-ινών θα επεκτείνει τουλάχιστον 100 χιλ. έξω από την προβολή της συσκευής φωτισμού σε αυτόν τον πίνακα. Οι κάθετες πλευρές του κιβωτίου αποτελούνται από 19 χιλ. παχιού τοποθετημένου σε στρώματα ξύλου και την κορυφή του παχιού πορώδους πίνακα ξύλινος-ινών 12 χιλ. που σφραγίζεται στενά στις πλευρές.
α) συσκευές φωτισμού για την τοποθέτηση στα ανώτατα όρια με τη θερμική υλική κάλυψη μόνωσης
Η συσκευή φωτισμού σφράγισε το κιβώτιο με το θερμικό μονώνοντας υλικό που εγκαταστάθηκε στενά έξω από το κιβώτιο. Η θερμική μόνωση θα είναι ισοδύναμη με δύο παχιά στρώματα 10 εκατ. του ορυκτού μαλλιού με έναν συντελεστή της θερμικής ειδικής αντίστασης 0,04 W (m.K). Τα λεπτύτερα στρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν έχοντας μια υψηλότερη θερμική ειδική αντίσταση. Η θερμική αντίσταση του κιβωτίου δοκιμής εν πάση περιπτώσει θα είναι τουλάχιστον 5 τετρ.μέτρα K/W.
β) συσκευές φωτισμού για την τοποθέτηση στα ανώτατα όρια αλλά μη κατάλληλος για με το θερμικό μονώνοντας υλικό
Για τις τοποθετημένες συσκευές φωτισμού αυτού του είδους, η κοιλότητα δοκιμής θα είναι από τα ίδια υλικά όπως περιγράφεται ανωτέρω.
Οι πλευρές και η κορυφή του κιβωτίου θα χωριστούν κατά διαστήματα από τη συσκευή φωτισμού σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή που παρέχονται τη συσκευή φωτισμού. Εάν κανένα διάστημα δεν διευκρινίζεται, το σφραγισμένο κιβώτιο θα αγγίξει τη συσκευή φωτισμού όλες γύρω.
Εάν σε μια συσκευή φωτισμού παρέχονται τα χωριστά μέρη προοριζόμενα για το τοποθετημένο μοντάρισμα, (παραδείγματος χάριν, με τη χωριστή περίφραξη λαμπτήρων και την περίφραξη εργαλείων ελέγχου), η κοιλότητα δοκιμής θα κατασκευαστεί ως ενιαίο κιβώτιο παρατηρώντας τις συστάσεις κατασκευαστών για το ελάχιστο διάστημα μεταξύ των μερών και του εσωτερικού της κοιλότητας (δείτε το σχήμα D.1). Όπου το διάστημα μεταξύ των μερών δεν διευκρινίζεται (στοιχείο α του σχήματος D.1), οι χωριστές κοιλότητες δοκιμής θα χρησιμοποιηθούν για κάθε μέρος.

Στοιχεία επικοινωνίας
Pego Electronics (Yi Chun) Company Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Penny Peng

Τηλ.:: +86-18979554054

Φαξ: 86--4008266163-29929

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα