Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξοπλισμός δοκιμής IP

IEC60529 περιβαλλοντικός εξοπλισμός δοκιμής εξαρτήσεων ελέγχων κώδικα IP 12 μήνες εξουσιοδότησης

Κίνα Pego Electronics (Yi Chun) Company Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Pego Electronics (Yi Chun) Company Limited Πιστοποιήσεις
Τα essais Je viens de recevoir les doigts δ, suis très Je satisfait, γ est très

—— Σχηματισμός ESTI

Η αγαπητή Alice, Οι μηχανές λειτουργούν καλά τώρα. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την υπομονή σας για να λύσετε τα προβλήματά μας και να μας δώσετε τις πολύ χρήσιμες προτάσεις στη διαπραγμάτευση. Πραγματικά μια καλή συνεργασία.

—— TUV Ρηνανία Pvt. ΕΠΕ

Αγαπητή πένα, Εκτιμάμε πραγματικά στην αγορά από την ομάδα Pego για αρκετά έτη, όλα τα προϊόντα έρχονται με την καλή εύκολη λειτουργία ποιότητας amd.

—— Εργαστήρια της LIA που περιορίζονται

Έχω λάβει τα σφυριά άνοιξη, είναι μεγάλα!

—— Ομάδα BSH

Ναι πήραμε τους ελέγχους και τους μηχανικούς μας όπως τους. Ευχαριστίες.

—— Gamma Illumination Pty Ltd

το σφυρί άνοιξη φαίνεται καλό και λειτουργεί το πρόστιμο

—— Συνδετικότητα σίγμα

Αυτό πρόκειται να επιβεβαιώσει ότι η διαταγή ήταν καλά - λαμβανόμενος και όλη είναι στην καλή διαταγή. Μπορώ να σας ευχαριστήσω για την πολύ επαγγελματική υπηρεσία σας. Αυτό είναι μια ευχάριστη συναλλαγή.

—— Ομάδα Gallagher

절연강도 시험기 잘 받았습니다. 빠른 배송에 감사드리며 차후 또 다른 제품구입시 연락드리겠습니다.

—— 유진코퍼레이션에 황동익입니다.

Στέλνω αυτό το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να σας ενημερώσω ότι λαμβάνουμε τα 2 σκάφη με το πιστοποιητικό βαθμολόγησης. Θα επιθυμούσα να σας ευχαριστήσω για την ποιότητα των σκαφών και για την καλή εργασία σας. Δεν μπορώ να περιμένω να συνεργαστώ με σας σε άλλα θέματα.

—— Brandt Γαλλία

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι λειτουργεί πολύ καλά!

—— ΚΑΠ (Ελλάδα)

Είμαι Online Chat Now

IEC60529 περιβαλλοντικός εξοπλισμός δοκιμής εξαρτήσεων ελέγχων κώδικα IP 12 μήνες εξουσιοδότησης

IEC60529 IP Code Probe Kits Environmental Test Equipment 12 Months Warranty
IEC60529 IP Code Probe Kits Environmental Test Equipment 12 Months Warranty IEC60529 IP Code Probe Kits Environmental Test Equipment 12 Months Warranty

Μεγάλες Εικόνας :  IEC60529 περιβαλλοντικός εξοπλισμός δοκιμής εξαρτήσεων ελέγχων κώδικα IP 12 μήνες εξουσιοδότησης

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: PEGO GROUP
Πιστοποίηση: Third-Lab Calibration Certificate
Αριθμό μοντέλου: PG-TPA/B/C/D/2
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: USD100~USD400
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Πρότυπο: IEC61032, IEC60529 Υλικό: μέταλλο, νάυλον
αποστολή: από σαφή Κατάσταση: Νέα
εφαρμογή: επικίνδυνα μέρη και ζωντανά μέρη Εγγύηση: 12 Μήνες
Υψηλό φως:

Εξοπλισμός δοκιμής προστασίας εισόδου

,

Αδιάβροχος εξοπλισμός δοκιμής

IEC60529 πακέτο εξουσιοδότησης μηνών του /12 εξαρτήσεων ελέγχων κώδικα IP με το κιβώτιο εργαλείων

 

1. Εισαγωγή:

Οι εξαρτήσεις ελέγχων κώδικα IP είναι να ελεγχθούν οι βαθμοί προστασίας που διευκρινίζονται σε IEC60529, περιλαμβάνουν τον έλεγχο Α δοκιμής και τον έλεγχο 1 δοκιμής για το testin IP1X, τον έλεγχο Β δοκιμής γ και τον έλεγχο 2 δοκιμής για τη δοκιμή IP2X, τον έλεγχο Γ δοκιμής για τη δοκιμή IP3X και τον έλεγχο Δ δοκιμής για τη δοκιμή IP4X. 

 

2. Προδιαγραφή

Έλεγχος Α δοκιμής για IP1X που εξετάζει: Φ50σφαίραμετηλαβή

1). Εισαγωγή:

Ο έλεγχος Α δοκιμής (σφαίρα Φ50 με τη λαβή) σχεδιάζεται σύμφωνα με IEC61032 fig.1, και καλύπτει τις απαιτήσεις IEC60529 σχετικά με τη δοκιμή IP1X και IEC60065. Αυτός ο έλεγχος προορίζεται να ελέγξει την προστασία των προσώπων ενάντια στην πρόσβαση στα επικίνδυνα μέρη

Ο έλεγχος Α δοκιμής με τη δύναμη 50N είναι τρόπος για την προστασία του πίσω μέρους του προσώπου του χεριού από τα μέρη κινδύνου.

 

2). Προδιαγραφή

Διάμετρος της σφαίρας δοκιμής: 50mm Διάμετρος του διαφράγματος: 45mm
Πάχος του διαφράγματος: 4mm Διάμετρος της λαβής: 10mm
Μήκος της λαβής: 100mm Προωθητής (προαιρετικός): 50N
Υλικό: μονώνοντας υλικό (λαβή και διάφραγμα), μέταλλο (σφαίρα δοκιμής)

 

 

Έλεγχος Β δοκιμής για IP2X που εξετάζει: ενωμένο δάχτυλο δοκιμής

1). Εισαγωγή:

Ο έλεγχος Β δοκιμής (ενωμένο δάχτυλο δοκιμής) είναι σχέδιο σύμφωνα με το σχήμα 2 IEC61032, καλύπτει τις απαιτήσεις UL507, του σχήματος 8 UL1278 και του σχήματος 2 EN60529.

Ο έλεγχος Β δοκιμής με τη δύναμη 10N είναι για τη δοκιμή IP2X, σημαίνει για την προστασία του δάχτυλου του προσώπου από τα μέρη κινδύνου.

 

2). Προδιαγραφή

Διάμετρος του dactylogryposis: 12mm Μήκος του dactylogryposis: 80mm
Διάμετρος του διαφράγματος: 50mm Μήκος του διαφράγματος: 100mm
Προωθητής (προαιρετικός) 10N
Υλικό: Μονώνοντας υλικό (διάφραγμα και λαβή), μέταλλο (dactylogryposis)

 

Έλεγχος Γ δοκιμής για IP3X που εξετάζει: Ράβδος-μήκος 100 Φ2.5

1). Εισαγωγή:

Ο έλεγχος Γ δοκιμής (ράβδος δοκιμής) που σχεδιάζεται σύμφωνα με το σχήμα 3 IEC61032, καλύπτει τις απαιτήσεις IEC60529-IP3, IEC60065, IEC60598 και του κ.λπ.

Ο έλεγχος Γ δοκιμής είναι για τη δοκιμή IP3X, σημαίνει για την προστασία ενάντια στα στερεά ξένα αντικείμενα Φ2.5mm και μεγαλύτερος

Ο έλεγχος Γ δοκιμής με τη δύναμη 3N είναι για τη δοκιμή IP3X, σημαίνει για την προστασία του εργαλείου του προσώπου από τα μέρη κινδύνου.

 

2). Προδιαγραφή

Μήκος της ράβδου δοκιμής: 100mm Διάμετρος της ράβδου δοκιμής: 2.5mm
Διάμετρος της σφαίρας στάσεων: 35mm Διάμετρος της λαβής: 10mm
Μήκος της λαβής: 100mm Προωθητής (προαιρετικός): 3N
Υλικό: Μονώνοντας υλικό (λαβή, σφαίρα), μέταλλο (ράβδος δοκιμής)

 

 

Έλεγχος Δ δοκιμής για IP4X που εξετάζει: Καλώδιο-μήκος 100 Φ1.0

1). Εισαγωγή:

Ο έλεγχος Δ δοκιμής (καλώδιο δοκιμής) που σχεδιάζεται σύμφωνα με το σχήμα 4 IEC61032, καλύπτει τις απαιτήσεις IEC60529-IP3, IEC60065, IEC60598 και του κ.λπ.

Ο έλεγχος Δ δοκιμής είναι για τη δοκιμή IP4X, σημαίνει για την προστασία ενάντια στα στερεά ξένα αντικείμενα Φ1.0mm και μεγαλύτερος.

Ο έλεγχος Δ δοκιμής με τη δύναμη 1N είναι για τη δοκιμή IP4X, σημαίνει για την προστασία του καλωδίου του προσώπου από τα μέρη κινδύνου.

 

2). Προδιαγραφή

Μήκος του καλωδίου δοκιμής: 100mm Διάμετρος του καλωδίου δοκιμής: 1mm
Διάμετρος της σφαίρας στάσεων: 35mm Διάμετρος της λαβής: 10mm
Μήκος της λαβής: 100mm Προωθητής (προαιρετικός) 1N
Υλικό: Υλικό μόνωσης (λαβή, σφαίρα στάσεων), μέταλλο (καλώδιο δοκιμής)

 

 

Έλεγχος 1 δοκιμής: 500g σφαίρα χάλυβα

1). Εισαγωγή:

Ο έλεγχος 1 δοκιμής (σφαίρα δοκιμής 500g) σχεδιάζεται σύμφωνα με το σχήμα 5 IEC61032, καλύπτει την απαίτηση της iec60529-IP. Η διάμετρος της σφαίρας είναι 50mm+0.05.

Ο έλεγχος 1 δοκιμής είναι για τη δοκιμή IP1X, σημαίνει για την προστασία ενάντια στα στερεά ξένα αντικείμενα Φ50mm ή μεγαλύτερος.

 

2). Προδιαγραφή:

Διάμετρος της σφαίρας: 50mm+0.05

Βάρος της σφαίρας: 500g

Υλικό: χάλυβας

 

Έλεγχος 2 δοκιμής: 15g σφαίρα χάλυβα

1). Εισαγωγή:

Ο έλεγχος 2 δοκιμής (σφαίρα δοκιμής 15g) που σχεδιάζεται σύμφωνα με το σχήμα 6 IEC61032, καλύπτει την απαίτηση IEC60529-IP2. Η διάμετρος της σφαίρας είναι 12.5+0.2.

Ο έλεγχος 2 δοκιμής είναι για τη δοκιμή IP2X, σημαίνει για την προστασία ενάντια στα στερεά ξένα αντικείμενα Φ12.5mm ή μεγαλύτερος.

 

2). Προδιαγραφή:

διάμετρος της σφαίρας: 12.5mm (50.8mm, 63.5mm, 38.1mm choosable)

βάρος της σφαίρας: 15g

Υλικό: σφαίρα χάλυβα

Λαβή για προαιρετικό

 

3. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΌ ΠΛΕΟΝΈΚΤΗΜΑ
1). PEGO είναι επαγγελματικό στον ηλεκτρικό εξοπλισμό δοκιμής εργαστηρίων, ο στόχος μας είναι να παράσχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη τιμή, την καλύτερη ποιότητα και την καλύτερη υπηρεσία.
2). Προσαρμοσμένη υπηρεσία: Μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας για να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε το νέο εξοπλισμό σύμφωνα με την απαίτησή τους. Είμαστε εύκαμπτος και ικανός προμηθευτής.
3). Άριστη ποιότητα: 12 μήνες εξουσιοδότησης, δοκιμή εγγύησης 100% πριν από την παράδοση. Και όλα τα προϊόντα μας μπορούν να περάσουν τη βαθμολόγηση τρίτος-εργαστηρίων που εγκρίνεται από ISO17025.
4). Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων και την τεχνική βοήθεια: τεχνική υποστήριξη 24 ωρών με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Η επαγγελματική ομάδα μας είναι πάντα εδώ πρόθυμη να είναι ο τεχνικός σύμβουλός σας.
5). Γρήγορη παράδοση: Η επιχείρησή μας παρέχει την πάνω στην ώρα παράδοση, και η αποστολέας φορτίου μας μπορεί να παρέχει τιμή υπηρεσιών μεταφορών τη λογική το περισσότερο για να λύσει τις ανησυχίες σας.
6). Γρήγορη απάντηση στους πελάτες: υποσχόμαστε να απαντήσουμε οι πελάτες μας μέσα σε 24 ώρες. 

 

Περίπου Pego

Ο ελεγκτής Pego (Jiangxi) ιδρύεται από PEGO ΟΜΑΔΑ το 2011, μια επαγγελματική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που συμμετέχεται να αναπτυχθεί, το μάρκετινγκ και την υπηρεσία για τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό δοκιμής. Το επιχειρησιακό πεδίο μας περιλαμβάνει iec60061-3 μετρητές για τα καλύμματα και τους κατόχους λαμπτήρων, τους μετρητές ul498/vde0620/bs1363-1 για το βούλωμα και την υποδοχή, τους ελέγχους κώδικα IEC61032 IP, τους ελέγχους UL, τις συσκευές δοκιμής φλογών, τις συσκευές δοκιμής πυράκτωση-καλωδίων, τις ακολουθώντας συσκευές δεικτών, τις συσκευές δοκιμής φλογών βελόνων, τον ελεγκτή επίγειας αντίστασης, το μονώνοντας ελεγκτή αντίστασης, hipot τον ελεγκτή, την αίθουσα θερμοκρασίας, τον αδιάβροχο εξοπλισμό δοκιμής, την αίθουσα σκόνης, το σφυρί άνοιξη, το σφυρί εκκρεμών, τον πέφτοντας εξοπλισμό δοκιμής βαρελιών, τα σκάφη δοκιμής, το πυροβόλο όπλο ESD, τη γεννήτρια κύματος, το goniophotometer, τη σφαίρα ενσωμάτωσης, το σπεκτροραδιόμετρο, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και το κ.λπ. Εκτός αυτού, μπορούμε να παρέχουμε την προσαρμοσμένη υπηρεσία.

 

Σήμερα, έχουμε διάφορες γραμμές παραγωγής στην Κίνα, εισαγάγαμε την τεχνολογία και τις μηχανές προόδου για να κάνουμε τους μετρητές για να κρατήσουμε τη υψηλή ακρίβεια, και να χρησιμοποιήσουμε τα τμήματα παγκόσμιων διάσημος-εμπορικών σημάτων για να καταστήσουμε τον εξοπλισμό πιό αξιόπιστο. Υποσχόμαστε τους πελάτες μπορούμε να πάρουμε τον υψηλό - ποιοτικά προϊόντα κατά τη διάρκεια της πιό σύντομης χρονικής ανοχής, και μπορούμε να παρέχουμε τα πιστοποιητικά βαθμολόγησης τρίτος-εργαστηρίων εάν αίτημα πελατών. Τα προϊόντα του Pego έχουν πωληθεί στον παγκόσμιο, και έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στα εργαστήρια, τα τμήματα γραμμών παραγωγής, QC και Ε&Α με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της υψηλής ακρίβειας, της απλής λειτουργίας, του σχεδίου εξανθρωπισμού και της καλής απόδοσης.

Στοιχεία επικοινωνίας
Pego Electronics (Yi Chun) Company Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Penny Peng

Τηλ.:: +86-18979554054

Φαξ: 86--4008266163-29929

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα